nakladatel | Eminent |
---|---|
rok vydání | 2020 |
stran | 149 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-7281-555-5 (brož.) |
Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
kniha | 389 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 104 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
stav: Úplně nová
kniha | 390 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Stodůlky (Praha) | 0 Kč |
Metro B Nové Butovice |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.