Kniha Kuchařka pro zdravé střevo - imunita začíná ve střevech : houby, probiotika, prebiotika : 112 receptů pro ozdravení mikroflóry - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel
nakladatel Eminent
rok vydání 2020
stran 149
rozměry 21 cm
ISBN 978-80-7281-555-5 (brož.)

Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(46)
Letňany
399 Kč

stav: 1x čtená

kniha 399 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Letňany (Praha)  0 Kč
Vinohrady
389 Kč

stav: nová

kniha 389 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  104 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Vinohrady (Praha)  0 Kč
(50)
Stodůlky
390 Kč

stav: Úplně nová

kniha 390 Kč
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem
osobní předání – Stodůlky (Praha)  0 Kč
Metro B Nové Butovice

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 10 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


ranelo 29. 01. 2021
Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula. Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu, zlepšit zdravotní stav, podpořit tvorbu vitaminů a prospěšných mastných kyselin a předcházet nemocem, jako jsou alergie, astma, cukrovka, migrény, nespavost, obezita, psychické poruchy, nemoci srdce, demence a rakovina, nebo snížit jejich riziko. Zmíněná onemocnění mají svůj počátek v propustném střevu a také v dysbióze, nerovnováze ve složení střevní flóry. Nejjednodušším způsobem, jak problémům předejít, je přizpůsobit stravu. Zdravá střevní sliznice totiž nepropouští toxické látky, a tak rozvoji těchto nemocí brání. Ve zdravém střevě se také tvoří důležité neurotransmitery, například známý „hormon štěstí“ serotonin, který výrazně podporuje psychiku.\nTato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy