Milan Linhart ; kresby Daniela Volfová ; Fot. Jiří Poláček
nakladatel | Merkur |
---|---|
rok vydání | 1983 |
vydání | 2., přeprac. vyd. |
místo | Praha |
stran | 118 |
rozměry | 19 cm |
poznámka | obr., [8] s. barev. fot. |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Slušný stav, známky používání
Ke každé objednávce s dopravou přes Zásilkovnu, Balíkovnu nebo s osobním předáním nabízím jednu libovolnou knihu v hodnotě 50 Kč ZDARMA. Podívejte se na mé nabídky a název vybrané knížky mi napište do poznámky k objednávce.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Hostivař (Praha) | 0 Kč |
stav: dobrý, odřené hrany desek a rožky, desky vybledlé
Výběr typických receptů ruské kuchyně.
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: zachovalá
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Kamýk (Praha) | 0 Kč |
Po domluvě možné osobní předání v otevírací době mé prodejny, kde jsem od 10 hod. do 17,30 hod. |
stav: velice zachovalá - desky trochu odřené hrany
Bez razítek.
Nabízím dalších více jak 1000 knížek do 31 Kč. Spojte objednávku více knih a spojí se Vám i poštovné.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zelené Předměstí (Pardubice) | 0 Kč |
Po dohodě po telefonu dle momentální zaneprázdněnosti nebo pošlu mail. Osobně pouze pondělí až pátek 9-17 hod. občas i sobota od 10 do 12 hod |
stav: viz dále
Vazba knihy: měkká / brožovaná
Pěkný stav textové části, zašpiněné a lehce opotřebené desky
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Královo Pole (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: bez vady
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 12krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.