editor Radek David
nakladatel | R MEDIA |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
stran | 207 |
rozměry | 29 cm |
ISBN | 978-80-905629-0-5 (váz.) |
Stejný produkční tým, který spolupracoval s Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu na jeho bestsellerech „Poklady klasické české kuchyně“, „Kouzlo kuchyně Čech a Moravy“ a „Sushi doma krok za krokem“, nyní přichází s vlastní kuchařkou. SEXY moderní česká kuchyně je stejně dobře propracovaná a přehledná kuchařská kniha, ze které uvaří úžasné pokrmy i normální smrtelník. Recepty jsou sestaveny tak, aby zpracováním i surovinami byly dostupné každému, kdo se rozhodne postavit se ke sporáku a začít. Nápady, forma i vybraná jídla však musí nadchnout i profesionály. Kuchařskou knihu připravilo 10 top českých šéfkuchařů v čele s Radkem Davidem, kteří prozrazují oblíbené pokrmy z vlastních domovů. Jak už však sám název napovídá, jde o moderní, odlehčenou českou kuchyni, která je opravdu SEXY. Kniha je přehledně rozdělena do 10 kapitol, obsahuje více než 100 fotografií, z nichž doslova čiší vůně a chuť předkládaných jídel. Kniha SEXY moderní česká kuchyně by zkrátka neměla chybět v knihovničce žádného milovníka jídla i života vůbec.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Opravdu nové, ještě nepoužité knihy ve 100% stavu, které ani neprošly knihkupectvím...
Kromě Radka Davida jsou autory receptů další členové Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, adepti na michelinskou hvězdu, prostě vynikající čeští šéfkuchaři Petr Fučík, Miroslav Grusz, Petr Hajný, Jan Horký, Pavel Mareš, Jan Punčochář, Marek Raditsch, Mila
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: velmi dobrý
kniha | 110 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Bystřice pod Hostýnem (Kroměříž) | 0 Kč |
osobní předání – Valašské Meziříčí (Vsetín) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.