Kniha Sýrařství - Popis výroby a úpravy sýra jako potraviny - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotili 4 uživatelé
nakladatel Čmor. podniky tisk. a vydav.
rok vydání 1924
vydání 2. oprav., dopl. a část. přeprac
místo Praha
stran 539
rozměry v. 8°

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 22 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy