Kniha Technologie pokrmů pro 3. ročník středních škol společného stravování - Diferencovaná a dietní strava : Fyzikálně-chem. změny při technologickém zpracování potravin - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

[Autorky:] Marie Polnerová, Magdalena Krondlová, Eva Lhotská

? obálka není k dispozici
nakladatel SPN
rok vydání 1969
vydání 2. vyd.
místo Praha
stran 182
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy