nakladatel | Fortuna Libri |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 576 |
ISBN | 978-80-7546-070-7 |
Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku. Víte, že Magdalena Dobromila servírovala „tatarský biftek“? Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Při čtení si teprve uvědomíte, že už vše bylo vymyšleno a její následovníci už vlastně jen přizpůsobovali její recepty a doporučení době. Pochopitelně se za 200 let mnohé změnilo, kuchařky mají méně času, ale zase mají různé nástroje, které jim usnadní život, třeba o elektrické troubě, mixéru, krouhači či hnětači si mohla nechat pouze zdát! Ano, některé recepty jsou složité a vyžadují spoustu času. Také některé ingredience jsou nedostupné. Přežívá názor, že Magdalena Dobromila Rettigová vařila těžce a nemoderně. Omyl! S Magdalenou Dobromilou si vaření užijete!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová - nevhodný dárek
Nabízím k prodeji legendární kuchařku.
Kniha je nová.
Stav viz fotografie.
Zasílám vždy pečlivě zabalené.
kniha | 699 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Hradec Králové | 0 Kč |
Osobní předání v Hradci Králové není nejmenší problém. Často také cestuji na trase HK-Brno. A toulám se občas po celé ČR. |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 44krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.