nakladatel | INFOA |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | slovensky |
stran | 120 |
rozměry | 160x215 |
ISBN | 978-80-7240-956-3 |
V knihe nájdete podrobnú charakteristiku dvadsiatich dvoch obľúbených druhov jedlých húb a zrozumiteľné informácie o tom, ako ich zbierať a ako s nimi ďalej pracovať. Súčasťou publikácie je aj niekoľko desiatok výborných receptov na chutné jedlá, v ktorých hlavnú rolu zohrávajú huby. Huby dusené i zapekané, polievky, omáčky a guláše, jedlá jednoduché i s náročnejšou prípravou, jedlá, na ktorých si dozaista pochutíte.Navyše, všetky recepty sú doplnené špičkovými fotografiami.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.