nakladatel | Synergie |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 144 |
ISBN | 978-80-7370-351-6 |
Tato kuchařka obsahuje mnoho receptů, u kterých byste obvykle nečekali, že vůbec mohou být připravované ze syrových potravin - od pudinků a koláčů až k čokoládám a zmrzlinám (například z růžového grepu) nebo brownies cheesecake s bílou čokoládou a jahodový koláč s mascarpone. Ať už jste nadšenými vitariány, nebo se jednoduše zajímáte o čerstvé a zdravé dezerty plné chuti, tato kniha vám má co nabídnout. Čtyřicet úchvatných fotografií a více než osmdesát receptů z této raw kuchařky představují něco, co si nesmíte nechat ujít.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
Vazba knihy měkká / brožovaná
Velmi pěkný stav
kniha | 109 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Královo Pole (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: Velmi pěkný stav
kniha | 109 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: Velmi dobrý
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: výborný
kniha | 69 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: velmi dobrý
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
stav: Nové
Nová knížka, jenom prohlídlá, žádné ohlé rohy
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 65 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Okrouhlice (Havlíčkův Brod) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
osobní předání – Nová Paka (Jičín) | 0 Kč |
Osobní předání je možné, ale může být s prodlevou, protože na zmíněných místech nejsem pravidelně. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.