Kniha Technologie cukrovinkářské výroby - 2. [díl Určeno techn. kádrům cukrovinkářského prům., učeb. pomůcka studentům na odb. školách a fakultě potravinářské technologie. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Autoři:] A.L. Rapoport, A.L. Sokolovskij ; Z rus. orig. Technologija konditerskogo proizvodstva přel. Emanuel Ruprich

nakladatel SNTL
rok vydání 1956
vydání 1. vyd.
jazyk česky
místo Praha
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(249)
Kutná Hora-Vnitřní Město
599 Kč

stav: Zachovala

kniha 599 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Kutná Hora-Vnitřní Město (Kutná Hora)  0 Kč
(2206)
699 Kč

stav: Originál vazba

Desky jsou lehce opotřebované, jinak pěkný stav.

kniha 699 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  120 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  45 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy