Claudia Wilhelmi, Peter Becker, překlad Helena Piková
nakladatel | Profi Press |
---|---|
rok vydání | 2018 |
stran | 160 |
rozměry | 28 cm |
ISBN | 978-80-86726-89-2 (brož.) |
Cílem autora je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů. Zaměřuje se především na novější obyvatele naší přírody, často velmi neoblíbené, ale současně málo prostudované neofyty, invazní rostliny. Připravuje z nich lahodné pokrmy, které jsou mnohdy velmi jednoduché. Kniha obsahuje i návody na přípravu kosmetických přípravků.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.