nakladatel | Maitrea |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 219 |
rozměry | 148x210 |
ISBN | 978-80-7500-126-9 |
Výživa patří k aktuálním tématům doby. Mnozí lidé stojí bezradně před nabídkou potravin. Jak se v ní orientovat? Jak posoudit potraviny a jejich kvalitu? V této knize jsou živočišné a rostlinné potraviny popsány na základě anthroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s tříslovinami v ovoci atd. Kniha čtenáři poslouží jako pomůcka na cestě k individuální a zdravé výživě.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.