kolektiv autorů, Joza Břízová, Karel Halačka
Naps. [kol.] ; Karel Halačka: Základní zdravotní požadavky na sestavu a přípravu stravy, úvod ; Fot.: [kol.]
nakladatel | SZdN |
---|---|
rok vydání | 1966 |
vydání | 11. vyd., v SZdN 6. zkr. vyd. |
místo | Praha |
stran | 261 |
rozměry | 4° |
poznámka | [64] s. fot. a barev. fot. příl. |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Kniha postrádá papírový přebal (viz obrázek), chybí Abecední rejstřík (zachován Rejstřík sestavený podle kapitol a Speciální rejstřík), jinak je publikace celkem v dobrém stavu.
kniha | 89 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Bystrc (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: popraskaný hřbet, salátové vydání,
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
dle dohody |
stav: VELMI DOBRÝ, NEPOUŽITÁ, jen celofánový obal min. natržený
osobně Letná
kniha | 100 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobně v Praze na Letné |
stav: viditelné stáří, mírně opotřebeno
kniha | 150 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Otevírací doba denně 14:00 - 01:00 |
stav: Vně špinavá, uvnitř moc pěkná
Zbraslav
Opatov
Řitka
Malá strana
Suchdol
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Chodov (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Malá Strana (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Suchdol (Praha) | 0 Kč |
Opatov - Metro C (čas po domluvě) Malá Strana - ulice Nerudova (většinou čtvrtky) Suchdol - areál ČZU (čas po domluvě) Zbraslav - náměstí (páteční večery) Řitka (Praha-západ) |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 17krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.