nakladatel | Esence |
---|---|
rok vydání | 2018 |
vydání | 1. |
stran | 240 |
rozměry | 23 x 25 cm |
ISBN | 978-80-7549-766-6 (váz.) |
Dvě sestry, které milují kuchařky a společné vaření, sepsaly svoji vlastní kuchařku.Takovou, kterou lze jen tak listovat s šálkem čaje u snídaně a která navodí pocit pohody a chuť vyzkoušet si nejen jídlo na fotce, ale i příběh, který s ním může být spojený. Co třeba si připravit snídani do košíku, jít si zaběhat na krásné místo a tu snídani si tam potom vychutnat? Důležité pro ně je i to, aby byl recept tak popsán, že prostě není možné při dodržení postupu jídlo zkazit. Toto všechno se holky snažily vložit právě do své kuchařky. Ne, nenajdete v ní žádné "moderní" recepty typu řepná buchta, které jsou zdravé, ale s chutí sušeného sena. Najdete v ní jejich nejoblíbenější a milionkrát vyzkoušené recepty z poctivých surovin. Ostatně pokud uvaříte svíčkovou z domácího vývaru, pěkné zeleninky a nesníte k tomu deset knedlíků, jedná se v podstatě o zdravé jídlo. Základem tedy je: vařte z kvalitních a základních surovin, nepřejídejte se, jezte všechno, sportujte a zaručeně vám bude dobře na těle i na duši. Tak jako jim.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Královo Pole (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: Nepoškozená! Velice pěkný stav. Pevná vazba lamino
kniha | 330 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 78 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Nová
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Žižkov (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 100 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.