Simon Joinson ; [z anglického originálu ... přeložil Karel Kopička ; odborná spolupráce Petr Špánek]
nakladatel | Rebo |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Čestlice |
stran | 160 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-255-0388-1 (brož.) |
V této knize čtenář nalezne 101 neocenitelných informací, tipů a užitečných doporučení, které by s klasickým filmovým fotoaparátem nešlo využít, od poučení, jak maximálně využít funkce fotoaparátu až po velmi vynalézavé triky týkající se úpravy fotografií. Díky postupům krok za krokem se čtenář naučí, jak vytvářet panoramata, koláže, fotomontáže a další zajímavé efekty. Tato kniha se stane inspirací a názorným průvodcem pro vytvoření profesionálně vyhlížejících fotografií.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová, velmi dobrý
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
stav: Skvělý stav, jenom droboučké oděrky.
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Kroměříž | 0 Kč |
Po dobu omezení vyhlášených vládou kvůli coronaviru je osobní předání zrušeno. Hlávkova ulice, čas předání po domluvě - pokud jsme doma, lze kdykoliv během dne. |
stav: podtrhané důležité části tužkou
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 109 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Háje (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Hradčany (Praha) | 0 Kč |
stav: VÝBORNÝ, JAKO NOVÁ
Preferuji osobní předání v Praze nebo zaslání Balíkovnou či Zásilkovnou.
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Motol (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Řepy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.