nakladatel | Mladá fronta |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 96 |
rozměry | 160x210 |
ISBN | 978-80-204-3748-8 |
Zajímavě sestavená kniha je určena jak milovníkům burgerů, tak i těm, kteří se do tajů tohoto fenoménu teprve chystají proniknout. Stránky jsou rozstřiženy na jednotlivé recepty na burger, omáčku, oblohu a bulku – vše, co do správného burgeru patří. Kroužková vazba umožní listovat mezi jednotlivými recepty a kombinovat je podle momentální chuti či dostupných surovin. Pro snadnou orientaci jsou místo stránek očíslovány jednotlivé recepty. Uvedeny jsou i tipy na dokonalý klasický burger počínaje nákupem, přes správnou kuchyňskou přípravu a tvarování až po opékání. Na konci knihy jsou shrnuty základní recepty a metody, na které se v receptech odkazuje, a pro rychlejší orientaci jsou vyjmenovány rychlé kombinace, jež fungují vždy. Mnohé recepty z této knihy jsou vhodné i pro ty, kteří mají speciální dietní požadavky, nebo ty, kdo drží určitou dietu, a jsou proto rozděleny na recepty vegetariánské, veganské, nemléčné, bezlepkové, paleo a dietní.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 10krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.