nakladatel | Vyšehrad |
---|---|
rok vydání | 1999 |
stran | 93 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 80-7021-326-4 (brož.) |
Recepty v této příručce nabízejí rozmanité využití typický ch produktů léta – dýní, cuket a patizonů v jídlech masitých i sladkých, především však zeleninových, která jsou vítaným zpestřením nejen letního jídelníčku.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: výborný stav, jako nová
kniha | 65 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
dle dohody i jinde v Praze |
stav: Používaná
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Kolín IV (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání – Týnec nad Labem (Kolín) | 0 Kč |
stav: dobrý
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 30 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.