Genny Gallo, překlad Fabio Silva
nakladatel | Omega |
---|---|
rok vydání | 2018 |
jazyk | česky |
stran | 96 |
rozměry | 36 cm |
ISBN | 978-80-7390-947-5 (váz.) |
Na svět se můžeme dívat z mnoha různých úhlů pohledu, ale tou jednoznačně nejzajímavější optikou je jídlo. Vždyť se přeci říká „jste to, co jíte“, a tak se není čemu divit, že určitá jídla odráží kulturu, zvyky a vztahy k přírodě těch, kteří je stvořili. S touto knihou se vydáte na cestu za tajemstvími tradičních jídel nejrůznějších zemí světa. Dozvíte se, že tapas (španělské „chlebíčky“) dostaly své jméno tak, že se jimi přikrývaly (španělsky „tapar“) sklenice vína, nebo že první pizza byla pojmenována po italské královně Margheritě. S kresbami jednotlivých pokrmů na mapách se vydáte do světa chutí, porozumíte tradicím, a možná i dostanete na něco chuť.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
kniha | 250 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Kolín I (Kolín) | 0 Kč |
osobní předání – Kutná Hora-Vnitřní Město (Kutná Hora) | 0 Kč |
osobní předání – Uhlířské Janovice (Kutná Hora) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.