nakladatel | Sklárny a rafinerie Josef Inwald, a.s. Poděbrady |
---|---|
rok vydání | 1920 |
místo | Poděbrady |
stran | 127 |
rozměry | 21 x 14 x 0,5cm |
poznámka | rok vydání není uveden |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Zachovalá, velmi dobrý stav
Publikaci, která dokládá situaci kuchyně v období po Velké válce (1. světová válka), kdy v kuchyních nebyly chladničky či mrazničky. Všechny potraviny s krátkou trvanlivostí bylo nutné konzervovat, aby nepřišly nazmar. Staré způsoby konzervace (sušení, uz
kniha | 500 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Vyškov-Město (Vyškov) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.