Kniha Návody k zavařování - Zavařování ovoce, zelenin, masa, ryb a tuků v patentních zavařovacích sklenicích - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Sklárny a rafinerie Josef Inwald, a.s. Poděbrady
rok vydání 1920
místo Poděbrady
stran 127
rozměry 21 x 14 x 0,5cm
poznámka rok vydání není uveden

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(14)
Brno-město, Vyškov-Město
500 Kč

stav: Zachovalá, velmi dobrý stav

Publikaci, která dokládá situaci kuchyně v období po Velké válce (1. světová válka), kdy v kuchyních nebyly chladničky či mrazničky. Všechny potraviny s krátkou trvanlivostí bylo nutné konzervovat, aby nepřišly nazmar. Staré způsoby konzervace (sušení, uz

kniha 500 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  82 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
osobní předání – Vyškov-Město (Vyškov)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy