nakladatel | Euromedia |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 320 |
rozměry | 229x276 |
poznámka | Ikar, Cena KK : 499 |
ISBN | 978-80-249-3166-1 |
Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masa. Vyzkoušejte přes 300 receptů. Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.