nakladatel | Česká televize |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 240 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-7404-172-3 (váz.) |
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při svých toulkách přírodou ve všech ročních obdobích, ve starých kuchařkách, lidové tradici i v po staletí opečovávaných herbářích. Více než 200 receptů, návodů a kosmetických rad doplňují detailní informace o téměř 40 bylinách, umělecké fotografie Adama Holého a tipy na domácí léčiva od dědka kořenáře Břetislava Nového. Svou troškou do mlýna přispěly i propagátorka biostravy Hanka Zemanová či mistryně světa ve vaření marmelád Blanka Milfaitová. Neméně pozornosti je tentokrát věnováno i udržitelnému rozvoji.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
kniha | 225 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Rajhrad (Brno-venkov) | 0 Kč |
Brno - nonstop vrátnice firmy GEOtest (Slatina) |
stav: velmi dobrý
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: výborný
kniha | 140 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Semily | 0 Kč |
osobní předání je možné v Semilech v antikvariátě a to pouze po předchozí telefonické domluvě, otevírací doba je po dobu rekonstrukce mostu Út-Čtv 13-17, v pondělí a v pátek máme otevřeno nepravidelně.... Antikvariát.eu, Semily, ul. Na Mýtě 162 Děkuji:-) Mgr. Daniel Müller |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 30krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.