Jiřina Šejbalová, ilustrace Miloš Nesvadba
nakladatel | Státní zdravotnické nakladatelství |
---|---|
rok vydání | 1969 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 111 |
rozměry | 8° |
poznámka | il. |
Vtipné a veselé povídání naší přední herečky o vaření všeobecně a přesný návod, jak připravit různé gastronomické pochoutky, které autorka a její přátelé vymyslili ve chvílích družné pohody.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
1969 Stav: Dobrý, zašlá obálka. Vazba: Brožovaná
kniha | 1099 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Vyborny
Orig broz vazba
knih
kniha | 999 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 39 Kč |
osobní předání – Horní Počernice (Praha) | 0 Kč |
pokud si zvolite osobni předání, vyčkejte prosím na email a SMS, kde budete mít uvedenou adresu a další pokyny. S pozdravem Jiri Lukasek |
stav: velmi dobrý
kniha | 950 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Starý Brázdim (Brázdim, okr. Praha-východ) | 0 Kč |
stav: dobrý, s přebalem
kniha | 600 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
osobní předání – Modřany (Praha) | 0 Kč |
stav: dobrý, mírné opotřebení (celkově zažloutlé, místy drobně odřené)
kniha | 468 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
stav: Velmi pěkně zachovalá.
kniha | 1850 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Kolín II (Kolín) | 0 Kč |
stav: zachovalý
kniha | 575 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 39 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 44krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.