nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 160 |
rozměry | 200x253 |
ISBN | 978-80-7391-723-4 |
Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách. Pak můžete vyzkoušet více než 50 receptů – cukrové bonbony, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, bonbony marshmallow i ovocné a ořechové cukrovinky. Nechybí ani rady, jak odstranit potíže, a techniky zdobení, které chutné výtvory ještě vylepší. Autorka, Elizabeth LaBauová, dříve pracovala jako cukrářka v několika restauracích v Los Angeles a s výrobou domácích bonbonů má letité zkušenosti. Lze jí tedy věřit, že je to zábavný proces, při němž když zvládnete základní techniky, budete moci zkoušet různé obměny a vytvářet vlastní jedinečné kombinace.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: VÝBORNÝ NOVÁ
kniha | 370 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 110 Kč |
Zásilkovna | 110 Kč |
osobní předání – Borovina (Třebíč) | 0 Kč |
Třebíč |
stav: velmi dobrý, mírné opotřebení
kniha | 176 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.