nakladatel | Brána |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 208 |
ISBN | 978-80-7243-813-6 |
Jestliže jste byli dosud zvyklí spoléhat se na hotová jídla, možná si při vaření nebudete dost jisti sami sebou, nebo nebudete znát dost jídel, na která byste se mohli spolehnout. Tato kniha vám dodá sebedůvěru a odvahu k tomu, abyste vařili bez stresu. Recepty jsou jednoduché, moderní, mají mezinárodní charakter a rozhodně nijak netrpí užitím alternativních ingrediencí. Kniha je určena nejen lidem, kteří trpí alergií na pšenici, lepek a mléčné výrobky, ale i těm, kteří chtějí vyznávat zdravý životní styl. Nabízí recepty na slané i sladké pokrmy i recepty pro zvláštní příležitosti – od Vánoc a narozenin až po večírky pro hosty.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2015 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 472 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: bezvadný stav
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Háje (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Horní Měcholupy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
stav: jako nová
bez poškození
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 70 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
Osobní předání možno na těchto místech: Dobřany - vlakové nádraží, centrum Plzeň - vlakové nádraží, centrum |
stav: jako nová
kniha | 110 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.