SOUTĚŽ! SOUTĚŽ! SOUTĚŽ! Vánoční a knižní! - blog - Trh knih - online antikvariát

SOUTĚŽ! SOUTĚŽ! SOUTĚŽ! Vánoční a knižní!

Sabina Erbanová / 29. 11. 2015

Naši milí uživatelé, vzhledem k tomu, že z hrnečků už nám voní svařák a naše myšlenky jsou již ponořeny do blížících se svátků, chceme dělat radost nejen našim blízkým, ale hlavně Vám!

Proto jsem pro Vás vymysleli soutěž, která bude bavit Vás i nás a navíc si vítěz odnese dárkový poukaz na nákup knih v hodnotě 1000 Kč na Kosmas.cz!

Co je proto třeba udělat? Vyfoťte nám Vaši oblíbenou pasáž libovolné beletristické knihy, která bude opisovat Vánoce, jejich atmosféru, jejich prožívání postavami nebo třeba jen konkrétní popis vánočního stromečku, tabule či rozbaleného dárku!

Vánoční soutěž

Zvolte tu, kde se vám pohled na svátky zdá shodný s tím Vaším, tu kterou si pamatujete z dětství, že při jejím čtení Vám zářily oči nebo prostě jen tu, na kterou si vzpomenete jako první! To už necháme čistě na Vaší fantazii! Příspěvky, nejlépe i s komentářem, nám posílejte do soukromé Facebookové zprávy, a to do 23:00 hodin 12.12.2015. Všechny si je poctivě přečteme, zhodnotíme splnění zadání, odpovíme, zveřejníme a zařadíme každého jednotlivě do slosování.

To proběhne ze zimní čepice jednoho z nás za čtrnáct dní, tedy třetí adventní neděli, 13.12.2015, abyste od pondělí měli ještě dost času vybrat knižní dárek buď pro sebe nebo pro své blízké a pošťák jej stihl doručit do Štědrého dne. Což samozřejmě není podmínkou, jestli si chcete udělat radost až později, poukaz je platný dva roky!

Zasláním fotografie souhlasíte se zveřejněním Vašeho příspěvku a zároveň s celým uvedeným průběhem soutěže.

Budeme se těšit na tu nálož vánoční atmosféry, kterou nám pošlete v podobě fotek a pokusíme se Vám jí co nejvíce nasdílet :-)

Když si to tedy shrneme

CO? Fotka pasáže beletristické knihy, která má co dočinění s Vánocemi!

DO KDY? Do 23:00 hodin 12.12.2015!

KAM? Do zpráv na Facebooku!

VÝHRA? 1000 Kč na nákup v internetovém knihkupectví Kosmas.cz

JAK VYBEREME? Losem!

PROČ? Protože jinak neuvidíte zlaté prasátko!

Komentáře

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.