nakladatel | Libri |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 2. |
stran | 202 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | Obsahuje terminologický slovník |
ISBN | 978-80-7277-522-4 (brož.) |
Kuchařka obsahuje gastronomické speciality, kterými se proslavily jednotlivé regiony naší země, tradiční předpisy z kuchyně našich předků i současné krajové speciality, včetně oblíbených minutek. Kniha je doplněná o krátkou úvodní studii o tradiční stravě a stolování v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Zahrnuje i regionální slovníček z gastronomie.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 99 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.