nakladatel | Mladá fronta |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 176 |
rozměry | 232x207 |
ISBN | 978-80-204-4241-3 |
Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v sobě pojí kouzlo dávných let s vědecky podloženými fakty o výživě moderní doby. Vývary jsou nadčasové, procházejí kulturami, generacemi a staletími, a ať je znáte pod jakýmikoli názvy, nic zdraví prospěšnějšího nenajdete. Kuchařka nabízí recepty na deset základních vývarů z masa, ryb i zeleniny. Přečtěte si, jaké jsou jejich nutriční výhody, a pak je s knihou krok za krokem uvařte! Navíc obsahuje přes padesát receptů na polévky, rizota, omáčky a jídla založená na dušeném mase se zeleninou, jejichž podstatu tvoří jeden z vývarů. Všechna uvedená jídla lze připravit velice snadno. Recepty nevyžadují žádné zvláštní znalosti a snadno se jimi dokáží řídit i ti nejméně zkušení kuchaři a kuchařky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.